Ένωση Στρατιωτικών Ξάνθης: Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Μανώλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μεταφέρει το παρακάτω κείμενο, αναρτημένο σε μέσα κοινωνικής …

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μεταφέρει το παρακάτω κείμενο, αναρτημένο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορά σε τέκνο συναδέλφου μας (ΕΜΘ Αλχίας με ΑΜ: 9462).

«Ο μικρός μας πρίγκιπας Καλομοίρης Μανωλης 4,5 ετών από το Ηράκλειο Κρήτης διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.

Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίζεται στην Παιδοαιματολογικη Κλινικη του ΠΑΓΝΗ αλλα χειρουργικά κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Munster της Γερμανίας καθώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 113.000 ευρώ και πρεπει να καλυφθει εως τις 10 Ιανουαριου 2021, μέρος του οποίου πιθανον να καλυφθεί από τον ασφαλιστικό φορέα.

Ο μικρός μας φίλος χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να το καλύψει.

Ας γίνουμε όλοι μας Άγιοι Βασίληδες κι ας κάνουμε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον μικρό μας πρίγκιπα.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!

Ακόμα και μια απλή κοινοποίηση είναι πολύ σημαντική.

Κατά καιρούς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι! Ας το κάνουμε για μια ακόμη φορά!

πληροφορίες:

info@mikrosprigipas.gr

τηλ:6982775004

Τραπεζα Πειραιως

IBAN:GR 8201711150006115145359965

Δικαιούχος: Μικρός Πρίγκιπας

Αιτιολογία κατάθεσης: Καλομοίρης Μανώλης»

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, απευθυνόμαστε σε όλες και όλους σας, διότι είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνική σας ευαισθησία και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο -πόσο μάλλον σε ένα παιδί 4,5 χρονών- δεν θα προσπεράσουν την παρούσα έκκλησή μας.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, την 04 Δεκεμβρίου 2020 μεταφέρθηκε το ποσό των €150,00 από τον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης σε αυτόν της «Μικρός Πρίγκιπας Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» για τον Καλομοίρη Μανώλη.

Πηγή: xanthinea.gr