Κολλέγιο Αθηνών-Προσφορά στα παιδιά της Σάμου

Παρά τις αντίξοες συνθήκες του lockdown, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και των Δημοτικών Κολλεγίου Αθηνών κατάφεραν να συγκεντρώσουν 250 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης, γραφική ύλη, σχολικές τσάντες, κλινοσκεπάσματα, παιχνίδια και ρούχα για τους κατοίκους του νησιού που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου. Τα είδη συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών, από όπου και εστάλησαν στο νησί.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται έως τις 15 Δεκεμβρίου η δράση των Μαθητικών Κοινοτήτων των Γυμνασίων και των Λυκείων, με τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά διαδραστικών πινάκων, που θα αποσταλούν στα σχολεία των πληγεισών περιοχών.

Αυτές τις τελευταίες ημέρες, με το πνεύμα των Χριστουγέννων να ζεσταίνει τις καρδιές μας, ας προσφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και τους δασκάλους τους στη Σάμο. Ώστε, όταν επιστρέψουν στο σχολείο τους, να τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα smartboard. Τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό του Κολλεγίου στην Εθνική Τράπεζα: 100 / 480122-97 ΙΒΑΝ: GR14 0110 1000 0000 1004 8012 297 ΚΩΔ SWIFT (BIC) ETHNGRAA με την αιτιολογία συναλλαγής «Σάμος» (μην παραληφθεί να γραφτεί η αιτιολογία στην κατάθεση).