Φιλανθρωπική κλήρωση: «Ένας Πόντος για όλους»

Για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»

Η φιλανθρωπική κλήρωση ​ «Ένας Πόντος για όλους», πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» .
Καταθέτοντας το παραμικρό ποσό σ’ έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του σωματείου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια και μοναδικά δώρα -με ποντιακό χρώμα- τα οποία είναι προσφορές ανθρώπων γεμάτα αγάπη κι ευγνωμοσύνη.

Συγκεκριμένα :
● 2 ποντιακές λύρες (​ μουσικά όργανα συνολικής αξίας 800€)
● 1 αγγείον ή​ αλλιώς τουλούμ’ (μουσικό όργανο αξίας 350€)
● 1 χειροποίητη πάνινη κούκλα ​από την συλλεκτική σειρά «Κουκλόχειρο» με παραδοσιακή φορεσιά Ματσούκας (αξίας 245€)
● 2 επιταγές για αγορές από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης (συνολικής αξίας 120€)
● 3 συνεδρίες για καθαρισμό δοντιών ​(συνολικής αξίας 150€)
● 2 μπουκέτα μπαλόνια ​για πάρτυ (συνολικής αξίας 60€)
● 1 βιβλίο​ «​Οι Νεράιδες και Υπερήρωες του Πόντου​»​ της Αγγελικής Παμπουκίδου — το πρώτο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο​ ​στην Ελλάδα για τη Γενοκτονία των Ποντίων
● 1 βιβλίο «​Ένας θρύλος περνάει στο σήμερα»​ ​ του Γιάννη Γκόσιου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Χρύσανθο Θεοδωρίδη + 1 CD «Το θάμαν» ​από τη νέα δισκογραφική δουλειά των αδελφών Γιάννη και Αβραάμ Γκόσιου.
Να σημειωθεί, πως τα δώρα της κλήρωσης, είναι προσφορές ανθρώπων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Ρωσίας

Δημοπρασία αγάπης

Όμως, το σημαντικότερο δώρο αυτής της πρωτοβουλίας, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, ερχόμενο από έναν από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες και παραγωγούς της Ελλάδας,​ είναι ο ​χρυσός δίσκος του Νίκου Κουρκούλη «Παίζεις με τη φλόγα​» για τον οποίο ​ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε τη μουσική, και τον οποίο ξεχώρισε ανάμεσα από τους δεκάδες χρυσούς του δίσκους για την κοινωνική μας δράση. 

Ο δίσκος αυτός δεν θα αποτελέσει μέρος της κλήρωσης, αλλά ​θα δημοπρατηθεί ξεκινώντας από την τιμή των 500€! ​Η λήξη της δημοπράτησης ορίζεται με αυτή της κλήρωσης, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ​υποχρεωτικά ​τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και την προσφορά τους) σε μήνυμα στη σελίδα του Facebook «Φιλανθρωπική κλήρωση — Ένας Πόντος για όλους» ή στο pontos1119@gmail.com.​

Πηγή: protothema.gr