Ένα ψωμί με τη γεύση και το πνεύμα των Χριστουγέννων

Νόστιμο και μυρωδάτο, κεντημένο με αποξηραμένα φρούτα, το X-mas LOVEbread του Betty’s Bakery είναι μια ξεχωριστή πρόταση δώρου με καλό σκοπό

Έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια. Αν δοκιμάσεις το χριστουγεννιάτικο ψωμί του Betty’s Bakery επιστρέφεις κάθε χρόνο. Είναι υγιεινό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Φτιαγμένο με βιολογικό αλεύρι durum και σίκαλης και φυσικό προζύμι, με αποξηραμένα βερίκοκα, χουρμάδες, σύκα και σταφίδες, που του δίνουν μια ωραία και ισορροπημένη γλυκύτητα, αρωματισμένο με γαρύφαλλο και κανέλα, βάζει την δική του πινελιά στο τραπέζι της γιορτής.

Φέτος φτάνει, αναβιώνοντας έναν παλιό τρόπο συντήρησης του προζυμένιου ψωμιού, τυλιγμένο σε όμορφο βαμβακερό πανί που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Γιώργος Χαδούλης. Και υποστηρίζει ταυτόχρονα έναν καλό σκοπό, καθώς μέρος από τις πωλήσεις του θα στηρίξει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν φτώχεια, αναπηρία, κακοποίηση ή προβλήματα υγίειας. Το X-mas LOVEbread του Betty’s Bakery, πέρα από το να το χαρείτε με διάφορους τρόπους –συνδυάζεται πολύ όμορφα με τυρί και κρασί και, αλειμμένο με λίγο βούτυρο, γίνεται ένα ωραιότατο πρωινό– μπορείτε κάλλιστα να το χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Κοστίζει €10. Για να το αποκτήσετε ή να το στείλετε ως δώρο, στείλτε e-mail στο xmaslovebread@gmail.com ή καλέστε στο 210 3424832 και στο 6944600896.

Πηγή: ethos.gr