Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα από το λάδι με το σήμα του Πόρου

Ο Πόρος και ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαριωτάκης δείχνουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

O κ. Ασσαριωτάκης και οι συνεργάτες του τυποποίησαν φιάλες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με το σήμα του Πόρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πόρου τα έσοδα από αυτή τη σειρά, η οποία διαφημίζει και το σωματείο θα διατεθούν για το πνευματικό κέντρο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου για το συσσίτιο.

Άλλη μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον κ. Ασσαριωτάκη, ο οποίος προσφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στο προάστιο του Πόρου.

Αναλυτικά και η επίσημη ανακοίνωση:

«Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για μία ακόμα φορά στις πολύ δύσκολες μέρες που διανύουμε οι “μπλε” με μπροστάρη τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, εξακολουθώντας να βρίσκονται δίπλα σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας την οποία ανακοίνωσε στα μέλη της διοίκησης και υλοποίησαν άμεσα ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο εργοστάσιο δικής του ιδιοκτησίας παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας αγνού έξτρα παρθένου ελαιολάδου στο Αβδού Πεδιάδος, δημιουργήθηκε το “Λάδι Πόρος”!

Οι πρώτες συλλεκτικές φιάλες με το σήμα της ομάδας σε κάθε μπουκάλι έφυγαν ήδη σε Ποριανούς και όχι μόνο του εξωτερικού, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμες για όλους και σε επιλεγμένα καταστήματα του Ηρακλείου και του προαστίου του Πόρου Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν απο τις πωλήσεις θα δοθούν στο Πνευματικο κέτρο για το συσσίτιο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Για να νιώσουν άπαντες το φως των Χριστουγέννων και των γιορτών όσο ιδιαίτερες και αν είναι φέτος οι γιορτές με την πανδημία του κορωνοϊού που βιώνουμε όλοι μας».

Πηγή: prismanews.gr