Το ‘Ένα Όνειρο Μια Ευχή’ υιοθετεί δωμάτιο ασθενούς σε Αροδαφνούσα

Ο κ. Γιώργος Πενηνταέξ επαίνεσε το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί το Κέντρο «Αροδαφνούσα»

Ένα δωμάτιο στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» υιοθέτησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», στο πλαίσιο του Προγράμματος Υιοθέτησης Δωματίων του Κέντρου. Με την εισφορά του, το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» καλύπτει πλήρως τα λειτουργικά έξοδα του δωματίου για ένα έτος.

Ανακοίνωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου αναφέρει ότι “ύστερα από τα έργα επέκτασης και ανακαίνισης, η «Αροδαφνούσα» έχει μεταμορφωθεί και εξελιχθεί σε ένα μοναδικό Κέντρο για τον τόπο μας, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και στους οικείους τους. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο χώρο, εκτός από την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, περιλαμβάνουν ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη, φυσιοθεραπεία, χειρισμό λεμφοιδήματος και αρωματοθεραπεία, τόσο ενδονοσοκομειακά, όσο και σε εξωτερικούς ασθενείς. Υπογραμμίζεται ότι όλες οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου προσφέρονται δωρεάν προς όλους τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στα μέλη των οικογενειών τους”.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ‘Ένα Όνειρο Μια Ευχή κ. Γιώργος Πενηνταέξ επαίνεσε το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί το Κέντρο «Αροδαφνούσα», για όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, περιλαμβανομένων και νέων που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου, τους οποίους φροντίζει και το Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

 

«Η υιοθέτηση ενός δωματίου στην Αροδαφνούσα από το Ένα Όνειρο Μια Ευχή μας τιμά ιδιαίτερα και μας βοηθά να συνεχίσουμε την απρόσκοπτη φροντίδα των ασθενών στο Κέντρο, το οποίο είναι το μοναδικό στην Κύπρο το οποίο προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας», ανέφερε η Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κ. Μύρια Σταυράκη, κλείνοντας με την ευχή όπως η εισφορά του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» εμπνεύσει και άλλους ώστε να αγκαλιάσουν το σκοπό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ