Ο Matthew Perry κυκλοφορεί ρούχα εμπνευσμένα από τον Chandler Bing για καλό σκοπό

Τα ρούχα εμπνευσμένα από τον Chandler Bing που δημιούργησε ο Matthew Perry

Πριν λίγες ημέρες, ο Matthew Perry ανακοίνωσε μέσω του Instagram τη νέα συλλογή ρούχων που κυκλοφορεί ο ίδιος. Η συλλογή περιλαμβάνει από t-shirts μέχρι και φούτερ. Όλα  έχουν άλλοτε τυπωμένα τη φιγούρα του Chandler Bing (aka Matthew Perry) και άλλοτε ατάκες του πλασματικού χαρακτήρα. Με τις τιμές των t-shirts να κυμαίνονται από τα (περίπου) 15€-45€, τα t-shirts αυτά είναι τα τέλεια δώρα για τους φανατικούς του Chandler αλλά και της σειράς.

Το καλύτερο δε, είναι ότι τα ρούχα του Matthew Perry έχουν σχεδιαστεί για καλό σκοπό. Ο Perry ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων της συλλογής θα δοθεί στον ΠΟΥ με σκοπό να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τον Covid-19.

Η μόνη «παγίδα» είναι ότι η σειρά θα είναι διαθέσιμη online για δυο μόλις εβδομάδες στο online e-shop του ηθοποιού που έχει το όνομα, “Could this BE any more of a Matthew Perry merch store?”. To όνομα του e-shop είναι το κερασάκι στην τούρτα για να πείσει  τους φανατικούς της σειράς να αγοράσουν ένα. Ελπίζουμε βέβαια, η επόμενη συλλογή που θα κυκλοφορήσει να περιλαμβάνει αυτά τα  90s φούτερ με παχύ γιακά που φορούσε ο Chandler στη σειρά.

Παρακάτω δείτε μερικά από τα ρούχα της συλλογής.

Logo t-shirt

Logo t-shirt

Matthew Perry Merch
Logo sweatshirt

Logo sweatshirt

Matthew Perry Merch

Logo cap

Logo cap

Matthew Perry Merch

Πηγή: ladylike.gr