Πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Όμιλο Σαράντη μέσω της SANITAS

Για ακόμα μια χρονιά, ο Όμιλος Σαράντη παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και καλύπτει μέσω της SANITAS τις ανάγκες Φορέων και Οργανισμών που απευθύνονται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Με τις δράσεις του θα βοηθήσει κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς ομάδες, καθώς και ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά, όμως η SANITAS, το Νο1 brand προϊόντων οικιακής φροντίδας, συνεχίζει να συμβάλλει έμπρακτα στο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε» για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη. Κάνοντας λοιπόν τη δική της πράξη ευθύνης & αγάπης, η SANITAS θα προσφέρει για 2η συνεχόμενη χρονιά 100.000 μερίδες φαγητού & πάνω από 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού (αλουμινόχαρτα, μεμβράνες συσκευασίας τροφίμων, σκεύη αλουμινίου και φαγητοδοχεία) στο Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης, καθώς και στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας, φορείς που παρέχουν βοήθεια σε κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς ομάδες καθώς και σε ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης.

Οι πράξεις ευθύνης του ομίλου Σαράντη έρχονται σε συνέχεια της κοινωνικής προσφοράς της SANITAS, καθώς και των brands STR8 και NOXZEMA, σε μια συγκυρία όπου η ανάγκη για υποστήριξη ευπαθών ομάδων και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου τους παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες. Τόσο ο Όμιλος Σαράντη όσο και η SANITAS θα συνεχίσουν τις κοινωνικές δράσεις προσφοράς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Πηγή: Reporter.gr