Κινήσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!

Κινήσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τις Σχολές του Ολυμπιακού σε Σαλαμίνα και Χαλκίδα
Το παράδειγμα βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη δίνουν οι Σχολές του Θρύλου σε Σαλαμίνα και Χαλκίδα.
Η πρώτη θα συγκεντρώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διαθέσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας για τις κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ενώ εκείνη της Χαλκίδας, θα σταθεί εμπράκτως στο πλευρό του συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με παθήσεις καρκίνου.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σε μια συγκυριακά δύσκολη εποχή για όλους μας η Σχολή μας δείχνοντας, την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια ,ρύζι ,γάλα κτλ) τα οποία θα διαθέσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμινας για τις κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη !
Από αύριο Δευτέρα 14/12 και έως την Παρασκευή 18/12 απο τις 18:00 έως τις 19:00 θα ειμαστε στο γραφείο της Σχολής ώστε να παραλαμβανουμε τα τρόφιμα .
Σημασία δεν έχει πολλά η λίγα , ότι μπορεί ο καθένας να παραδώσει είναι εξίσου σημαντικό , ελπίζουμε στην συμμετοχή όλων σας!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!
Θα πρέπει καθόλη τη διάρκεια της παράδοσης των τροφίμων να τηρούνται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα, κοινωνική απόσταση κλπ).

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Κάθε χρόνο τον μήνα Δεκέμβριο… περισσότερα!

Η Διοίκηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μεταφέρει τα θερμά της συγχαρητήρια!