Δήμος Κηφισιάς: Παραλαβή 500 πακέτων αγάπης για τις άπορες οικογένειες

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευάλωτων οικονομικά οικογενειών ενίσχυσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη , παράλληλα με τις παροχές του Δήμου Κηφισιάς.

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η παράδοση 500 πακέτων τροφίμων με αποδέκτη τον Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες (άπορες) που έχουν πληγεί από την οικονομική και υγειονομική κρίση.
Η παραλαβή των πακέτων αγάπης έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, το μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας Βάσω Κολοβού και την γραμματεία της Αντιδημάρχου Έφη Κολέκα.
Τα 500 πακέτα αγάπης διατίθενται σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορονοιό.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Σωματείο «Ελπίδα» που στηρίζουν οικονομικά ευάλωτες ομάδες του Δήμου, επί σειρά ετών, ενώ την αγάπη και την ανοιχτή αγκαλιά της κα Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προέδρου του Σωματείου «Ελπίδα» προς τους δημότες που χρίζουν περαιτέρω βοήθειας τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, εξήρε και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Ασπασία Βλάχου, η οποία συντονίζει αυτή τη δομή εδώ επί 10 έτη.
Πηγή: xtypos.gr