Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε η εταιρεία Norma Trade του ομίλου Norma Group στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Norma Trade με τη συνδρομή των εταιρειών Mondelez Hellas, Βιολάντα, Βίκος, Viva και Maxi προσέφεραν διαφόρων ειδών τρόφιμα και γλυκίσματα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της κάθε οικογένειας.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας κο Σταμάτη Αξή ενώ τα παρέλαβαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σωτήρης Βούλγαρης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και Θωμάς Δαούλας Αντιδήμαρχος Παιδείας οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).