Πλαστικά Θράκης: Δωρεά χριστουγεννιάτικων μασκών σε φορείς που ασχολούνται με παιδιά

Περισσότεροι από 300 οργανισμοί Πανελλαδικά παρέλαβαν μάσκες μιας χρήσης για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων υψηλού κινδύνου από τον COVID-19, μέσω της αλυσίδας προσφοράς ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ x ΔΕΣΜΟΣ x ACS.

Τα Πλαστικά Θράκης έχουν δωρίσει 2.000.000 πιστοποιημένες χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης μέσω του Δεσμού.

Από την 1η Ιουνίου, η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες έχει παραδώσει δωρεάν και με ασφάλεια 1.000.000 μάσκες σε κοινωφελείς οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Από αυτές, 212.000 έχουν διανεμηθεί από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» στην περιοχή της Θράκης.

Ο Δεσμός, το μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, συντόνισε την επικοινωνία με τους φορείς, επιβεβαίωσε τις ανάγκες τους και συντόνισε την υλοποίηση του έργου.

Η προσφορά αυτή μέχρι στιγμής, παρείχε προστασία συνολικά σε 47,885 άτομα που δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το πολύτιμο – και απαραίτητο για τη δημόσια και ατομική υγεία – υγειονομικό υλικό.

Οι παραδόσεις συνεχίστηκαν δυναμικά σε οργανισμούς όπως κοινωνικά φαρμακεία, ιδρύματα κλειστής φιλοξενίας, θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και άλλους φορείς, και ολοκληρώθηκαν τέλη Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Πλαστικά Θράκης θα δωρίσουν παιδικές χριστουγεννιάτικες μάσκες σε φορείς που ασχολούνται με παιδιά.

Πηγή: eleftherostypos.gr