Συμβολικό γεύμα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές της ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου

Συνολικά 40 μερίδες φαγητού σε γιατρούς και νοσηλευτές της ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου από Βολιώτη σεφ σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος

Με συγκίνηση, χαμόγελα και πολλές ευχαριστίες έγινε αποδεκτή η συμβολική προσφορά πλήρους γεύματος σε γιατρούς και νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή.

Σαράντα μερίδες φαγητού προσέφεραν προχθές το «Αρωμα Κουζίνας» σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στους αποδέκτες της συμβολικής αυτής πρωτοβουλίας. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ συνομίλησε με τον Βολιώτη σεφ Ακη Ράγκο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Αρωμα Κουζίνας», που διακρίνεται στον τομέα του σπιτικού φαγητού σε πακέτο. Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, είναι γνωστός για την κοινωνική προσφορά του και μίλησε με συγκίνηση για τα έντονα συναισθήματα που βίωσε κατά την παράδοση των πακέτων.

Το μενού περιελάμβανε ρολό κιμά και λαχανικών, με διάφορες γαρνιτούρες, ρύζι, μακαρόνια, πατάτες φούρνου, φασολάκια ως εναλλακτική και επίσης γλυκά, καρυδόπιτα, ραβανί, χαλβά και σαλάτες.

Τη συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης για την προσφορά γιατρών και νοσηλευτών ενίσχυσαν το «Farine» προσφέροντας ψωμί και το περίπτερο του Γιάννη Ράγκου, προσφέροντας, αντίστοιχα, μπουκάλια με νερό.

«Εδωσα τα πακέτα σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ήταν συγκινητική η αποδοχή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας» ανέφερε ο κ. Ράγκος, ενώ ανέφερε ότι «μας ευχαριστούσαν συνέχεια, ζητώντας πληροφορίες για τη δράση της Λέσχης».

Στο μεταξύ, ο Βολιώτης σεφ προτίθεται να συνεχίσει την κοινωνική του δράση, με στόχο να μαγειρέψει για τα παιδιά της Κιβωτού στη διάρκεια των εορτών, «σύμφωνα με όσα μας επιτρέπουν οι συνθήκες», είπε. Θέτοντας ως προτεραιότητα την προσφορά στον συνάνθρωπό, υπογραμμίζει ότι «πάντα είμαστε σε συνεννόηση με την Λέσχη και βλέπουμε».

Πηγή: taxydromos.gr