Οι εργαζόμενοι της Jaguar Land Rover στηρίζουν τις ευάλωτες οικογένειες

Οι υπάλληλοι της Jaguar Land Rover βοηθούν χιλιάδες οικογένειες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντάς τους τρόφιμα.

Οι εργαζόμενοι της Jaguar Land Rover στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκαν για να υποστηρίξουν τις τοπικές τράπεζες τροφίμων που έχουν ανάγκη. Ομάδες από τους ιστότοπους Halewood, Solihull, Whitley και Engine Manufacturing Center (EMC) έχουν δωρίσει περισσότερα από 16.000 είδη τροφίμων και άλλων βασικών προϊόντων τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για μέρος της εκστρατείας «12 Days of Christmas» του Jaguar Land Rover, η οποία ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να υποστηρίξουν την τοπική τους κοινότητα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Μια προσωρινή τράπεζα τροφίμων στο Jaguar Land Rover Halewood κατακλύστηκε από δωρεές από υπαλλήλους.

Η επιτροπή φιλανθρωπίας Solihull δωρίζει 3.300 ευρώ, σε τρεις τράπεζες τροφίμων, που επιλέγονται από υπαλλήλους, οι οποίες θα πληρώσουν έως και 10.000 είδη. Δύο τράπεζες τροφίμων στο Wolverhampton έχουν επίσης υποστηριχθεί από δωρεές τροφίμων από το προσωπικό του EMC.

Οι υπάλληλοι της Jaguar Land Rover βοηθούν χιλιάδες οικογένειες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο αυτά τα Χριστούγεννα μέσω μιας μεγάλης προσπάθειας δωρεών για την υποστήριξη των τοπικών τραπεζών τροφίμων.

Έρευνα από τη φιλανθρωπική οργάνωση της τράπεζας τροφίμων The Trussell Trust δείχνει ότι το 52% των νοικοκυριών που χρειάζονταν υποστήριξη από μια τράπεζα τροφίμων από την έναρξη της πανδημίας, δεν είχαν χρησιμοποιήσει προηγουμένως την υπηρεσία. Με σχεδόν εκατό χιλιάδες νέα νοικοκυριά σε ανάγκη στο δίκτυο των κέντρων τραπεζών τροφίμων, αυτό αύξησε τα δέματα τροφίμων που χρειάστηκαν κατά 61%, που αντιστοιχούσαν σε περίπου έξι δέματα που δόθηκαν κάθε λεπτό μεταξύ Οκτωβρίου έως Δεκεμβρίου.

Η προσπάθεια είναι μέρος της εκστρατείας «12 Days of Christmas» του Jaguar Land Rover, η οποία ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να υποστηρίξουν την τοπική τους κοινότητα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Ομάδες με έδρα το Halewood, το Solihull, το Whitley και το EMC έχουν δωρίσει συλλογικά πάνω από 16.000 είδη τροφίμων.

Ο Jay Round, Εργαζόμενος Παραγωγής στο Halewood, αποφάσισε να ξεκινήσει μια «εξαγορά τράπεζας τροφίμων» για την Knowsley Food Bank αφού ανακάλυψε ότι χρειαζόταν βασικά προϊόντα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι συνάδελφοι μετέτρεψαν ένα από τα Κέντρα Ανθρώπων του ιστότοπου, που χρησιμοποιούνται συνήθως για υποστήριξη εκδηλώσεων και επικοινωνιών, σε μια προσωρινή τράπεζα τροφίμων για δύο ημέρες.

Η ομάδα στο Halewood δεσμεύτηκε να συλλέξει τουλάχιστον 1.200 είδη – τα οποία πέτυχαν μέσα σε λίγες ώρες. Συνολικά, οι εργαζόμενοι έχουν δωρίσει περισσότερα από 6.000 είδη εκτός από δωρεές σε μετρητά που θα βοηθήσουν στη διατροφή εκατοντάδων τοπικών οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Πηγή: in2life.gr