Η «Επικοινωνία» διαβάζει για καλό σκοπό

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Επικοινωνία» των Ιωαννίνων, συμμετέχει στην πανελλήνια πρωτοβουλία του ELA-Educational Leadership Association, του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος, με τίτλο «read for good».

Επειδή εκπαίδευση δεν είναι μόνο οι Γλώσσες ή τα Μαθηματικά, επειδή η αγάπη, η καλοσύνη, η έννοια για τον Άλλον, είναι αξίες που εμπνέονται και διδάσκονται, το ELA – Educational Leadership Association οργανώνει έναν Μαραθώνιο Ανάγνωσης για να βοηθήσει την Κιβωτό του Κόσμου.

27 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα, 250 καθηγητές και 6500 μαθητές,

Καθημερινά, διαβάζουν ιστορίες, παραμύθια, διηγήματα στους φίλους τους, στους γονείς τους, στους συμμαθητές τους, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για κάθε ιστορία που διαβάζουν, συμπληρώνουν μια φόρμα και αποταμιεύουν και ένα ποσό για την Κιβωτό του Κόσμου, στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Επικοινωνία» μας καλεί να λάβουμε και εμείς μέρος στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης,  να διαλέξουμε μία ιστορία που αγαπάμε, να βρούμε κάποιον να ακούσει την ιστορία μας, και σαν αντί-δωρο να του ζητήσουμε να βοηθήσει τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, σειρά παίρνουν οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Λίνα Σακκά, που  διάβασαν, μέσω Zoom, την ιστορία του Τζέφυ του γατούλη, που θα γινόταν σωματοφύλακας του βασιλιά, του Βύρωνα Δρούκα (εκδόσεις Παρισιάνου).

Για περισσότερες πληροφορίες press@ela.edu.gr, https://ela.edu.gr/wp https://www.facebook.com/epikoinonia.ioannina

Το ELA – Educational Leadership Association είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα 27 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και σχολείων από όλη την Ελλάδα που ιδρύθηκε το 2019 και σκοπός του είναι να βελτιώσει την ποιότητα της ξενόγλωσσης ιδιωτικής εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Πηγή: agon.gr