Προσφορά αγάπης από Μαρινάκη και Ολυμπιακό στη Μητρόπολη Πειραιώς

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς παρέδωσε επιταγή στον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ για την ενίσχυση του έργου της Μητροπόλεως.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση στον Πειραιά, βρίσκονται δίπλα στην Μητρόπολη Πειραιά και σε όλους τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς βρέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιά και παρέδωσε επιταγή στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πιστοί στο κοινωνικό τους έργο πρόσφεραν οικονομική βοήθεια στη Μητρόπολη Πειραιά και στα πλαίσια του ραδιομαραθωνίου κατά της φτώχειας που διοργανώνει η πειραϊκή εκκλησία με την υποστήριξη του Mega την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Η παράδοση της επιταγής έγινε στο γραφείο του Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος ανέφερε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά, ευτυχία και ευλογία σήμερα, υποδέχομαι στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς τον εξαίρετο φίλο και εκλεκτό αντιπρόεδρο της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία εκφράζει διαχρονικά όχι μόνο τον λαό του Πειραιά αλλά όλο τον Ελληνισμό. Ο κ. Κωνσταντίνος Καραπαπάς ήρθε εκ μέρους του αγαπημένου ηγέτη του Ολυμπιακού και φίλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να προσφέρει και πάλι τη μεγάλη και δυναμική συμβολή στο έργο της φιλαλληλίας, της κοινωνικής συναντίληψης και της ανθρώπινης συμπαράστασης το οποίο διακονεί μετά πολλής επιγνώσεως η εκκλησία μας γενικότερα και η ταπεινή μας Μητρόπολη ειδικότερα. Θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου τόσο στον εκλεκτό αντιπρόεδρο όσο και στα μέλη του Ολυμπιακού και βέβαια στον ευπατρίδη, Πειραιώτη και εξαίρετο άνθρωπο τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτή την αδιάπτωτη συνεισφορά αγάπης και την ατελεύτητη προσφορά ευγένειας, καλοσύνης και κυρίως αυτού του τρόπου υπάρξεως που εκφράζει διαχρονικά ο Ολυμπιακός, το ευ αγωνίζεσθαι, την ευψυχία που είναι τόσο απαραίτητα στοιχεία σήμερα στη δύσκολη περίσταση της αντιμετώπισης ενός αδιόρατου μικροοργανισμού ο οποίος έχει καταβάλει όλο τον πλανήτη μας.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου εκπροσωπώντας όλους εκείνους που βοηθούνται στα συσσίτια της Μητροπόλεως, οι 7.500 άνθρωποι που καθημερινά βρίσκουν θαλπωρή, απαντοχή και αγάπη στη μεγάλη αγκαλιά της εκκλησίας, τους εθελοντές που προσφέρουν σε αυτό το έργο, για αυτή την προσφορά που είναι αδιάπτωτη και συνεχής. Εύχομαι ο Θεός να επιδαψιλεύει κάθε ευλογία στον πρόεδρο, στα μέλη και στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού της ευψυχίας και γενναιότητας, που αγωνίζεται για τα ιδανικά όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και της φυλής μας. Θερμές ευχαριστίες τέλος στον αγαπητό αντιπρόεδρο, γιατί αδιαπτώτως παραστέκεται στο έργο της Μητροπόλεως και της εκκλησίας και είναι ένα πρόσωπο που τιμά τον αθλητισμό και τον πειραϊκό λαό. Εύχομαι ο Θεός να δώσει τη λύτρωση σε αυτή την πανδημία και να επιβλέψει την προσφορά των αγαπητών και εκλεκτών συνανθρώπων που με τόση αφειδώλευτη στοργή προσφέρουν και ανακουφίζουν. Υγεία και δύναμη σε όλους».

Ο κ. Καραπαπάς από την πλευρά του, υπογράμμισε:

«Σας ευχαριστούμε για τα πολύ καλά σας λόγια. Όπως γνωρίζετε ο ηγέτης του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια έχει επιλέξει το δρόμο της προσφοράς. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την τεράστια αγάπη που δέχεται από τον λαό σε όποιον έχει ανάγκη. Γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι επιλογή του κυρίου Μαρινάκη και όλου του λαού του Ολυμπιακού να στεκόμαστε δίπλα στην πειραϊκή εκκλησία και σε αυτό το μονοπάτι της προσφοράς και της αγάπης που χαράσσετε είμαστε πάντα ταπεινά δίπλα σας. Να έχει όλος ο κόσμος καλές γιορτές».

Πηγή: to10.gr