Επίσκεψη αγάπης στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας

Επίσκεψη αγάπης στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας πραγματοποίησε η ΠΑΕ Χανιά, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της Αντώνη Ροκάκη.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Πάθος για Ζωή” η χανιώτικη ομάδα βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών & Νέων Χανίων, προσφέροντας γεύμα και αγάπη!

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) η ομάδα μας στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Χανιά αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη, την Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης Δώρα Κυριακάκη και τους ποδοσφαιριστές Πασχάλη Κάσσο και Χρήστο Γρομητσάρη.

Έπειτα από την προσφορά γεύματος από την ομάδα μας στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών & Νέων Χανίων ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή ευχών για τις εορταστικές ημέρες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το προσεχές μέλλον όταν θα υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν τα παιδιά στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τα Χανιά.

Η ομάδα μας έτυχε θερμής υποδοχής, με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κα. Μαρία Δαμανάκη, παρουσία των αντιπροέδρων κ. Γιώργου Κουκλάκη και Μιχάλη Κονταξάκη, να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την επίσκεψη.

Πηγή: athlitiko.gr