“Κεντρικόν”: Ξεπέρασαν τις 1.200 μερίδες φαγητού σε έξι Κυριακές-Γεύμα αγάπης και τα Χριστούγεννα

Ξεπέρασαν τις 1.200 μερίδες φαγητού μέσα σε έξι Κυριακές, που διανεμήθηκαν σε οικογένειες και συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Η ομάδα του μεζεδοπωλείου “Κεντρικόν” συνεχίζει για έκτη Κυριακή να μοιράζει ζεστές μερίδες καλομαγειρεμένου φαγητού, με τη συνδρομή τοπικών επιχειρήσεων και φυσικά των εθελοντών-διανομέων, που διανέμουν σε κάθε γωνιά της πόλης τα “πακέτα αγάπης”.

Έτσι, και αυτή την Κυριακή το μενού, που ετοιμάστηκε από νωρίς από την ομάδα του “Κεντρικόν”, είχε κοτόπουλο στο φούρνο με χυλοπιτάκι, μακαρόνια με κιμά, σαλάτα λάχανο-καρότο, και ποικιλία κριτσινιών. Το “Κεντρικόν” θα ετοιμάσει όμως και χριστουγεννιάτικο μενού αγάπης την προσεχή Παρασκευή, ανήμερα Χριστούγεννα, χαρίζοντας χαμόγελα σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Η αλληλεγγύη και η προσφορά συνεχίζονται…

Κοτόπουλο με χυλοπιτάκι στο φούρνο και μακαρόνια με κιμά αλλά και δροσερές σαλάτες λάχανο-καρότο

Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα πακέτα αγάπης, που στη συνέχει θα πάρουν το δρόμο τους σε σπίτια συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη!

Ποικιλία χειροποίητων κριτσινιών από το Εργαστήρι- Παύλος Χριστόπουλος

Παιχνίδια και ρούχα για τα μικρά παιδιά

Σύσσωμη η ομάδα του “Κεντρικόν”

Να σημειωθεί ότι η εθελοντική αυτή δράση προσφοράς με τα πακέτα αγάπης έλαβε και πανελλαδικές διαστάσεις καθώς παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο OPEN και την εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Πηγή: messinialive.gr