Ραδιομαραθώνιος της Πειραϊκής εκκλησίας κατά της φτώχειας

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον  Ραδιο- Μαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της πειραϊκής εκκλησίας.

Ο άπορος συνάνθρωπος της διπλανής πόρτας χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Η κυρία Ελένη όπως και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν διαφορετικά.

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία όλοι να νιώσουμε τη χαρά της προσφοράς. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βραδύ το MEGA στο πλαίσιο δράσεων για τον συνάνθρωπο ενώνει τη φωνή του με τον ραδιοφωνικό σταθμό πειραϊκή εκκλησιά 91,2 φμ που διοργανώνει ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας.

Το φιλανθρωπικό έργο της μητρόπολης Πειραιά δεν σταματά στα συσσίτια μεγάλα χρηματικά ποσά διατίθενται για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ καθώς και ενοικίων στέγασης σε ευάλωτες ομάδες.

Εκλεκτοί καλλιτέχνες και πλήθος καλεσμένων θα στείλουν μήνυμα ελπίδας κι αγάπης .όλες οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA θα συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας για να μεταφέρουν την εικόνα αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου: συντονιζόμαστε όλοι στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Γινόμαστε όλοι κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης, παρηγοριάς και ελπίδας.

Πηγή: megatv.com