Περιφέρεια και σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία

Παιχνίδια και ατομικά είδη στα 760 παιδιά και Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε 24 προνοιακές δομές της Κρήτης.

Με μια κίνηση ουσίας αλλά και ισχυρού συμβολισμού, η Περιφέρεια Κρήτης και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν σε όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε δομές της Κρήτης, τα δώρα του Άι Βασίλη!

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο να δωρίσει παιχνίδια και ατομικά είδη και να γεμίσει χαμόγελα τα 760 παιδιά και Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε 24 προνοιακές δομές της Κρήτης.

Μέσα από αυτή τη δράση, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση συνεργάζεται αρμονικά με την Κρητική επιχειρηματικότητα, στέλνοντας ένα δυνατό, αισιόδοξο μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης: «Κανένα παιδί, κανένας άνθρωπος με αναπηρία δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του»!

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δήλωση του αναφέρει: 

«Μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας τα φετινά Χριστούγεννα, η Περιφέρεια Κρήτης και η Χαλκιαδάκης Α.Ε. προσφέρουν συμβολικά δώρα στα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται στις κοινωνικές δομές της Κρήτης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με κοινό σκοπό και στόχο. Να δούμε τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία να χαμογελούν, γιατί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες ένα χαμόγελο έχει μεγάλη αξία για όλους μας. Ως Περιφέρεια Κρήτης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο των δομών της Κρήτης, γιατί γνωρίζουμε καλά πως τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε αυτές, αξίζουν τη στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μας. Θερμές ευχαριστίες στην Χαλκιαδάκης Α.Ε. για αυτή την πρωτοβουλία. Καλές γιορτές στις διοικήσεις, το προσωπικό, σε όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία των δομών της Κρήτης».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της «Χαλκιαδάκης Α.Ε.» Χριστίνα Χαλκιαδάκη δήλωσε: 

«Για μια ακόμα φορά συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Κρήτης και ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια δράση ουσίας, σε μια ενέργεια που έχει ως σκοπό να γεμίσει με χαμόγελα πολλά παιδικά προσωπάκια. Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για όλους, επιδιώκουμε να δώσουμε χαρά και να ανοίξουμε ένα φωτεινό παράθυρο αισιοδοξίας σε παιδιά που αντιμετώπισαν από πολύ νωρίς, πολλές και σημαντικές δυσκολίες. Με την ευχή, που βγαίνει μέσα από την καρδιά όλων εμάς στην Χαλκιαδάκης Α.Ε., κανένα παιδί να μην χάσει ποτέ τον αυθορμητισμό και το χαμόγελό του, συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε και κανένα παιδί να μην αισθάνεται μόνο του».

Στην  εκδήλωση στην Περιφέρεια Κρήτης το παρών έδωσε  επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ακούστε τις σχετικές δηλώσεις που έγιναν στην Περιφέρεια:

 

Περιφέρεια Χαλκιαδάκης

Δώρα περιφέρεια
Περιφέρεια Χαλκιαδάκης

Περιφέρεια Χαλκιαδάκης