Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς για οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τρόφιμα προσέφερε η εταιρεία NormaTrade του ομίλου NormaGroup στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία NormaTrade με τη συνδρομή των εταιρειών MondelezHellas, Βιολάντα, Βίκος, και Viva προσέφεραν διαφόρων ειδών τρόφιμα και γλυκίσματα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας κ. Σταμάτη Αξή, ενώ τα παρέλαβε ο δήμαρχος Αγιάς κ Αντώνης Γκουντάραςκαι οι αντιδήμαρχοι κ. Σκαρκάλης Χρήστος, Γιάνναρος Γιώργος και Μπαρμπέρης Πέτρος, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του, καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία από τις δομές παροχής βασικών αγαθών του Δήμου Αγιάς, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2494023403 και 2494350314 και στη διεύθυνσηΣοφ. Ευστρατιάδη 7Α στην Αγιά.

Πηγή: onlarissa.gr