Το Χριστουγεννιάτικο Κοινωνικό Μήνυμα και η έμπρακτη Αλληλεγγύη του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών

Στο Χριστουγεννιάτικο Κοινωνικό Μήνυμά του ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών, αναφέρει:
“Χριστούγεννα: Η Γέννηση του Θεανθρώπου. Μια γιορτή εμποτισμένη με όλα αυτά τα ηχηρά κοινωνικά μηνύματα που θα πρέπει να διακατέχουν τις ζωές μας, όχι μόνο αυτές τις άγιες μέρες, αλλά όλο το έτος. Αλληλοϋποστήριξη, αλληλοσεβασμός, αλληλεγγύη, αγάπη. Έννοιες που η εφαρμογή τους φαντάζει αναγκαία εν όψει αυτής της νέας πραγματικότητας που διανύουμε εξ αιτίας του κορωνοϊού Covid-19. Στο κατώφλι των Χριστουγέννων, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών εύχεται στους δημότες του και σε όλο τον κόσμο Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία, και να Μείνετε Ασφαλείς!”.
Επί του πρακτέου ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στέκεται δίπλα στον πολίτη με όλες τις κοινωνικές δομές και την αγάπη για κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη. Προτεραιότητα του Δήμου είναι η στήριξη των δημοτών, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, όπου ελλοχεύουν οι ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις.
Οι Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου συνεχίζουν να είναι στη διάθεση των πολιτών καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Οι τηλεφωνικές γραμμές που μπορούν να απευθυνθούν οι πολίτες, είναι:
  • Δημοτική Ενότητα Σαπών: 25320-23578.
  • Δημοτική Ενότητα Ξυλαγανής: 25333-50026.
  • Κέντρο Κοινότητας: 25320-23578.
  • Βοήθεια στο Σπίτι Σαπών: 25320-23684.
  • Βοήθεια στο Σπίτι Ξυλαγανής: 25333-50026.
  • Ώρες λειτουργίας 11:00 – 13:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Πηγή: inkomotini.news