Κοινωνική προσφορά από τον ΠΑΟΚ: Ενίσχυσε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Στο πνεύμα των ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας την αρωγή της στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δίπλα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο προσφέροντας δώρα αλλά και δωρεάν τεστ για τον Covid-19 προκειμένου τα παιδιά να κάνουν γιορτές με ασφάλεια και πολλά χαμόγελα.

Σύμμαχός μας η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μαζί με την οποία επισκεφθήκαμε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Μία επίσκεψη που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μας φίλους που φιλοξενούνται στη δομή.

Ειδικό συνεργείο της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ πραγματοποίησε τεστ κορονοϊού σε όλα τα παιδιά, καθώς και στο προσωπικό, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γέμισαν με ασπρόμαυρα δώρα το κτίριο.

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο και την ελληνική κοινωνία, ο ισχυρός δεσμός και η συνεργασία του PAOK Action με τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που έχει βαθιές ρίζες στην σταθερή παρουσία του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως επίσημου χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πάνω από 10 χρόνια, επιχειρεί να γίνει η ασπίδα προστασίας τόσο για τα παιδιά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό αλλά και ευρύτερα για την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

PAOK Action και ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συντονίζονται κάτω από τον ίδιο ιερό σκοπό με στόχο να προσφέρουν ανακούφιση και βοήθεια σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα και ιδιαίτερα στα παιδιά, ετοιμάζοντας στο εγγύς μέλλον μια σειρά από παρόμοιες ενέργειες και σε άλλα ιδρύματα και ομάδες ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV από τη δράση και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».

Πηγή: sdna.gr