Διανομή δεμάτων με τρόφιμα από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ

Φιλανθρωπική δράση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς ότι για τις ημέρες των Χριστουγέννων σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνων, τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» διένειμαν 254 δέματα με τρόφιμα σε εμπερίστατες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας.

Είναι γνωστό ότι φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι οικονομικές δυνατότητες του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας και των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων είναι εξαιρετικά περιορισμένες, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Έρανος της Αγάπης, ενώ οι Ιεροί Ναοί με δυσκολία ανταπεξέρχονται στις βασικές λειτουργικές τους ανάγκες.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος εύχεται σε όλους τους δικαιούχους αποδέκτες των δεμάτων την ευλογία του τεχθέντος Κυρίου μας και κάθε καλό στις οικογένειές τους καθώς και στα μέλη των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων για την σημαντική προσφορά τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας και στην κοινωνία μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Πηγή: Alexandroupoli Online