Ποντιακά κάλαντα από τα αδέρφια Ραφαηλίδη για καλό σκοπό

Αυτή τη χρονιά που δεν μοιάζει με καμία άλλη, τη χρονιά που τη σημάδεψε η πανδημία, οι πόρτες των σπιτιών δεν θα ανοίξουν για τα κάλαντα. Το διαδίκτυο έρχεται να καλύψει (όσο είναι δυνατό) τη φυσική παρουσία, αλλά και να «στηρίξει» πρωτοβουλίες αγάπης με «υείαν, ευλοΐαν και καλοχρονίαν», όπως εύχονται οι Πόντιοι.

Έτσι, ο Λευτέρης και ο Μπάμπης Ραφαηλίδης με ένα βιντεάκι που ετοίμασαν λένε τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και ζητούν από τον κόσμο θα βοηθήσει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, το οποίο λόγω της μειωμένης κρατικής χρηματοδότησης και της απουσίας χορηγιών παρουσίασε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, με κίνδυνο να κλείσει.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να καλέσει στο 19801 από το σταθερό ή το κινητό και ένα 1 ευρώ πηγαίνει στο ίδρυμα όπου φιλοξενούνται παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής (χρέωση 2 ευρώ συν ΦΠΑ). Διαφορετικά μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα paidikoxorio.gr όπου υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι τρέχουσες ανάγκες, αλλά και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Πηγή: pontos-news.gr