Προσφορά από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Υπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ Λάρισας ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα προϊόντα παρέδωσαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου οι οποίοι αποτελούνται από τον πρόεδρο κο Μοράρο Σίμο, τον αντιπρόεδρο κο Ζάχο Ζαχαρία και τα υπόλοιπα μέλη Ζέικο Θέμη, Χαμαϊδη Χρήστο, Καραγιαννάκη Άννα, Κατσαβό Δημήτρη, Μπακάλη Βασιλική και Λιόντα Θεόδωρο.

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Αδαμόπουλος Θάνος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

ΠΗΓΗ: larissapress.gr