Μεγάλη ανταπόκριση στην φιλανθρωπική δράση

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση, στην φιλανθρωπική δράση συγκέντρωσης τροφίμων, που διοργανώθηκε με κοινή πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου και του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Ηλείας, ενόψει των Χριστουγέννων. 

Μέσα σε λίγες ημέρες, συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από τις προσφορές των εργαζομένων σε Υπηρεσίες και Τμήματα της Π.Ε Ηλείας σε Πύργο και Αμαλιάδα, των Ηλείων Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς επίσης και απλών πολιτών και συλλόγων, που συμμετείχαν σε αυτή την σημαντική δράση, για την στήριξη ευάλωτων οικογενειών. Όλες οι ποσότητες θα διανεμηθούν άμεσα σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες διαβιούν σε δύσκολες συνθήκες.

Τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλο όσο και από το Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Ηλείας, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς όλους, οι οποίοι κατάφεραν να «μετατρέψουν» τις προσφορές τους σε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: ilia.news