Το νέο φιλανθρωπικό έργο του Lebron James

Ο σταρ του NBA δημιουργεί κοιτίδα πολιτισμού, επιμόρφωσης και διασκέδασης στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέκτεινε τις δράσεις του ώστε να βοηθήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του. Το αστέρι του ΝΒΑ σχεδιάζει να χτίσει έναν κοινοτικό κόμβο στην πατρίδα του στο Άκρον του Οχάιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος της Οικογένειας του ΛεΜπρόν Τζέιμς και τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα απέκτησε το “The Tangier”, πρώην σήμα κατατεθέν του Άκρον, το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως και θα μετονομαστεί σε “House Three Thirty”. Το κέντρο θα προσφέρει πρακτική εξάσκηση εργασίας για “μερικούς από τους πιο εξειδικευμένους, αλλά λιγότερο, εργαζόμενους” στην κοινότητα.

“Όλο το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα με οδήγησαν σ’ αυτό”, δήλωσε ο Τζέιμς. “Εργαζόμαστε σκληρά για να αλλάξουμε τις ζωές των παιδιών και των οικογενειών του Άκρον. Απαιτείται χρόνος. Χρειάζεται η σωστή ομάδα, αλλά έτσι θα επιτευχθεί ο επαναπροσδιορισμός της κοινότητας”, είπε.

Το “House Three Thirty” θα περιλαμβάνει έναν χώρο όπου οι τραπεζίτες θα παρέχουν εξειδικευμένες οικονομικές συμβουλές, μια τραπεζαρία που θα προσφέρει επιλογές γρήγορου φαγητού και θα βοηθήσει τα μέλη των οικογενειών των μαθητών στο σχολείο I Promise να αποκτήσουν πρακτική επαγγελματική κατάρτιση. Επίσης θα περιλαμβάνει μία αίθουσα εστίασης, όπου θα μπορούν να γίνονται οικογενειακές γιορτές, κοινοτικές συνελεύσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις. Επιπλέον το κέντρο θα περιλαμβάνει ένα αθλητικό συγκρότημα χορηγία του “The Dick’s Sporting Goods Foundation”.

Το “House Thirty Three” σχεδιάζει να επεκταθεί και στη δημιουργία ενός καταστήματος λιανικής πώλησης, ένα καφέ-μπαρ και διάφορους άλλους χώρους αναψυχής και διασκέδασης.

Το συγκρότημα έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2022.

Πηγή: esquire.com.gr