Μια ενδεκάδα tablet… προσφέρει ο Αστέρας Ρ. σε μικρούς φίλους!

ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 11 TABLETS ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ

Σε μία σπουδαία κίνηση κοινωνικής προσφοράς προχώρησε ο Αστέρας Ρεθύμνου  διαθέτοντας 11 υπολογιστών ταμπλετών σε οικογένειες πιο αδύναμες οικονομικά, για τις ανάγκες παιδιών στην διαδικασία της τηλέ-εκπαίδευσης. Η κίνηση αυτή του Αστέρα Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας του Ρεθύμνου, αλλά και του Δήμου Ρεθύμνου, στο οποίο παραδόθηκαν τα 4 tablets για ανάγκες εγγεγραμμένων μελών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και της Δομής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρει, «Σε συνέχεια των δράσεων που έχει αναλάβει η οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου προχώρησε σε μία ακόμη πρωτοβουλία, ανταποδίδοντας στο κοινωνικό σύνολο, μέρος της αγάπης και της εμπιστοσύνης, που παραδοσιακά μας προσφέρει απλόχερα. Λίγες ημέρες πριν δύσει το 2020, μια ομολογουμένως δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς, ο Αστέρας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παραχωρήσει μια «ενδεκάδα» υπολογιστών ταμπλετών (tablet) σε οικογένειες πιο αδύναμες οικονομικά, για τις ανάγκες των παιδιών στην διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης.

Ο οργανισμός του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου – τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά – προχώρησε σε αυτή την κίνηση με γνώμονα νοικοκυριά που πραγματικά έχουν τόσο ανάγκη τις ταμπλέτες, αλλά όχι τη δυνατότητα να της αποκτήσουν. Οι 7 υπολογιστές ταμπλέτες δόθηκαν σε οικογένειες που υποδείχθηκαν από μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, ενώ οι άλλες 4 με την συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου.

Τα δύο tablets δόθηκαν σε εγγεγραμμένες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και τα άλλα δύο, σε εγγεγραμμένα μέλη της Δομής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου μας. Αυτές οι 4 ταμπλέτες παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (29/12) στην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνου κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα στο γραφείο Αντιδημάρχων, παρουσία και του κοινωνικού λειτουργού της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου κ. Μιχαήλ Μπουρνέλη. Την παράδοση των tablets έκανε ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου κ. Νικόλαος Παπαδάκης του Αντωνίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Marketing της ομάδας μας κ. Στυλιανό Δασκαλάκη».

Πηγή: goodnet.gr