Το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου

To ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου με μια γενναιόδωρη προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας που θα ανακουφίσουν τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου σε σχετική ανακοίνωση εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το ίδρυμα αναφέροντας τα εξής:

“Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς») εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη γενναιόδωρη προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας (κόστους 3741,31€) στη Δομή, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Με την έμπρακτη κατάθεση της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης του απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», συνδράμει, τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, την κοινή μας προσπάθεια για την ανακούφιση και υποστήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας σε μια περίοδο που, λόγω πανδημίας, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, έχουν οξυνθεί.

Οι συνθήκες αυτές, καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την ανιδιοτελή προσφορά τόσο για τη συνοχή της κοινωνίας μας όσο και για την ίδια τη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου που προσπαθεί να υπηρετήσει με επάρκεια το δύσκολο έργο στήριξης των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του τόπου μας.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, κα Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα, ευχαρίστησαν και εγγράφως τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος και τους ευχήθηκαν θερμά Υγεία, Δύναμη και αταλάντευτη διάθεση Προσφοράς και για τη Νέα Χρονιά”.

Πηγή: goodnet.gr