Δήμος Αγίου Δημητρίου: Δίπλα και στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα

Μια σειρά από δράσεις έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης για τα πιο ευάλωτα άτομα της πόλης, σχεδίασε και υλοποίησε και αυτά τα Χριστούγεννα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
 Με φροντίδα από το προσωπικό των Κοινωνικό Δομών, ετοιμάστηκαν πακέτα για όλα τα ωφελούμενα άτομα και οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου με τα καθιερωμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και υγιεινής, αλλά και είδη και τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι.
Προσφέρθηκαν σαράντα φοιτητικά πακέτα στις πρωτοετείς φοιτήτριες και τους φοιτητές των ωφελούμενων οικογενειών, αλλά και για τους/τις είκοσι δύο πρωτοετείς που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ της χώρας, πρώην μαθητές/τριες του κοινωνικού Φροντιστηρίου της πόλης.
Δόθηκαν στα 109 άτομα του Κοινωνικού Συσσιτίου δωροεπιταγές για την αγορά νωπού κρέατος, τις οποίες εξασφάλισε η Κοινωνική Υπηρεσία γι’ αυτούς.

Όλοι οι ωφελούμενοι/ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου έλαβαν επιπλέον γλυκά του κουταλιού και μελομακάρονα που ετοίμασαν και πρόσφεραν με πολλή αγάπη οι μάγειρες, μαγείρισσες και το προσωπικό των παιδικών σταθμών. Το γλυκό νεράντζι μάλιστα ήταν από τα «εγχώρια» νεράντζια, που μαζευτήκαν από τις νεραντζιές που κοσμούν τους δρόμους της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Πηγή: toaerodromio.gr