Διονύσης Σχοινάς: Τραγουδάει σήμερα στο κανάλι της Novibet στο YouTube για καλό σκοπό

Διονύσης Σχοινάς: Η Τζούλια Νόβα υποδέχεται σήμερα τον τραγουδιστή στο Φιλανθρωπικό Γκαλά.

Τα γιορτινά του θα φορέσει ο Διονύσης Σχοινάς και θα τραγουδήσει για καλό σκοπό στο φιλανθρωπικό γκαλά της Novibet που θα προβληθεί από το κανάλι της εταιρίας στο You Tube. Oικοδέσποινα η Τζούλια Νόβα. Από τις 18 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 20.30 η δημοφιλής παρουσιάστρια μας καλεί να επισκεφτούμε το κανάλι της Novibet στο Youtube για τη ζωντανή μετάδοση του Φιλανθρωπικού Gala και να προσφέρουμε όλοι μαζί σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Τις φετινές γιορτές η Novibet στηρίζει το σπουδαίο έργο αξιόλογων ανθρωπιστικών οργανισμών μέσα από μια διαφορετική ενέργεια Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Η Τζούλια Νόβα «γυρίζει» το Δωροτροχό Αγάπης και η Novibet προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε οργανσιμούς με αξιοσημείωτο έργο κοινωνικής προσφοράς. Μαζί με τη Novibet, και ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, καθώς για κάθε θεατή στην πρεμιέρα των εκπομπών η Novibet αυξάνει τη συνολική προσφορά της προς τα Ιδρύματα.

Σήμερα, την πρώτη Παρασκευή του χρόνου (01/01) ο Διονύσης Σχοινάς συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Gala, ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Novibet και βοηθώντας με την παρουσία του να αυξηθεί η προσφορά προς τους Οργανισμούς «Η Κιβωτός του Κόσμου» και «Άσυλον Ανιάτων». Απολαυστικά χιουμοριστικά σκετσάκια και πάλι από τους Λευτέρη Ελευθερίου και Αντώνη Κρόμπα, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην πρωτοβουλία της Novibet, θα προσφέρουν χαμόγελα και χαρά σε όλους.

Μαζί κάνουμε τις φετινές γιορτές καλύτερες. Κάνουμε τις γιορτές όπως θα θέλαμε να είναι! svg%3E

Με την Καίτη Γαρμπή μας κρατάνε συντροφιά σε όλες τις γιορτές

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή τραγουδούν από το σπίτι τους και κρατούν συντροφιά μέσω διαδικτύου αντικαθιστώντας τις νυχτερινές εξόδους. Μετά το Live Streaming λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπου διασκέδασαν επί 4 ώρες όσους παρακολούθησαν τη συναυλία, αποφάσισαν να μας τραγουδήσουν και πάλι παραμονή πρωτοχρονιάς.

Μαζί με το γιο τους Δημήτρη, τραγούδησαν παρέα το “Ρούντολφ το Ελαφάκι” και μας ευχήθηκαν καλή χρονιά με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Η Καίτη Γαρμπή όμως εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική «Μουρμούρα», όπου τραγούδησε με τα ζευγάρια της σειράς. Οι τηλεθεατές στήθηκαν στην τηλεόραση και απόλαυσαν την αγαπημένη τους σειρά με την guest συμμετοχή της Καίτης.

Πηγή: pagenews.gr