Δωρεά αγάπης από την Ταϊβάν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αντιπροσωπεία της Ταϊπέι στην Ελλάδα με χαρά συνέβαλε στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της εορταστικής περιόδου. Με ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιαννόπουλο για την εγκάρδια υποδοχή και ξενάγηση στο Σπίτι των παιδιών στα Μελίσσια και τους μικρούς καλλιτέχνες που φιλοτέχνησαν το πολύχρωμο και πιο φωτεινό δώρο για τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας Sherman Kuo.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκφράζουμε την ειλικρινή κι έμπρακτη υποστήριξή μας στο σημαντικό έργο του Οργανισμού, που έχει μέχρι σήμερα στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση, κάτω από τη φιλόξενη στέγη των Σπιτιών του Οργανισμού.

Στην 25η επέτειο ίδρυσης του «Χαμόγελου», είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συνδράμουμε κι εμείς στην δύσκολη προσπάθεια που ενορχηστρώνει με όλη του την καρδιά ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος, εκπληρώνοντας το όνειρο του γιού του Ανδρέα.

«Αν ενωθούμε θα τα καταφέρουμε», ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Πηγή: taxydromos.gr