Δημοπρασία για ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ και της ΑΝΙΜΑ

Οι ομάδες της Super League – ανάμεσά τους και ο ΟΦΗ – προσφέρουν για δημοπρασία υπογεγραμμένες μπάλες, με στόχο την ενίσχυση δύο ακόμη συλλόγων κοινωνικής προσφοράς.

Συγκεκριμένα η δημοπρασία μέσα από το Charity Idols γίνεται για την ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ, για την υποστήριξη μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, της προσπάθειας των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό και της ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας Αγριας Ζωής,  για την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ανακοίνωση της SL:

Η Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, συνεχίζει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την  αυθεντική μπάλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League. Κάθε μπάλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες και λήγουν τη Δευτέρα 11/01/2021, στις 23:00.

Όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ, για την υποστήριξη, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, της προσπάθειας των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό και της ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής, για την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μεσω της πλατφορμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com

Πηγή: athlitiko.gr