«Αλληλεγγύη για Όλους» / Δωρεά ειδών ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο του Κιλκίς

Το εν λόγω νοσοκομείο συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί με ακραίο τρόπο καταγράφοντας ανθρώπινα θύματα από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Μέσα ατομικής προστασίας παρέδωσε η «Αλληλεγγύη για Όλους» στο νοσοκομείο του Κιλκίς την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ως ελάχιστη συμβολή στην προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.

Το Νοσοκομείο του Κιλκίς συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί με ακραίο τρόπο καταγράφοντας και ανθρώπινα θύματα από το νοσηλευτικό προσωπικό. «Γεγονός που σχετίζεται με την εφαρμοσμένη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία έχει επιλέξει  να μην ενισχύει το δημόσιο σύστημα υγείας».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «μέσα από αυτή την πράξη αλληλεγγύης, θέλουμε με συμβολικό τρόπο να αποτυπώσουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας, για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημία».

Σημειώνεται ότι τα είδη παρέδωσε αντιπροσωπεία στην οποία συμμετείχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Έφη Ναβροζίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Σεϊτανιώτης Αλέξανδρος, εκπρόσωπος του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Κιλκίς, Άννα Τομπουλίδου και ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Αναστάσιος Κεσίδης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, Θεόδωρος Αποστολίδης, η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Παναγιώτα Δώμου και το μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Πασχάλης Μασούρας παρέλαβαν την δωρεά και εξέφρασαν από την πλευρά τους θερμές ευχαριστίες.

Πηγή: avgi.gr