Φιλανθρωπική δράση από την ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας

Κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε Άρτας, αποτελούμενο από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας κ. Νικόλαο Σπύρου και ολιγομελή αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η κοινωνική προσφορά συνιστά πρωταρχικό μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται: «Σε μια συμβολική κίνηση αλτρουισμού και ανθρωπιάς συγκεντρώσαμε τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας ενισχύοντας την φιλανθρωπική δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας.

Είμαστε παρόντες και αρωγοί στους ευάλωτους οικονομικά συνανθρώπους μας, μέσα από πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς καθόλη τη διάρκεια του έτους, αφού η επίσκεψη μας αυτή έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων όμοιων επισκέψεων σε αντίστοιχες κοινωνικές δομές του Νομού Άρτας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνδράμουν στο έργο μας αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ενωμένοι έστω και από απόσταση συντείνουμε στην κοινωνική πρόνοια και στην κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων. Στόχος μας είναι να παγιώσουμε τις φιλανθρωπικές μας δράσεις στη συνείδηση όσων είναι σε θέση να συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του. Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία!».

Πηγή: maxitisartas.gr