ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζει την Ελένη Μενεγάκη για καλό σκοπό Την ευαίσθητη πλευρά της δείχνει η Ελένη Μενεγάκη και φωτογραφίζεται για καλό σκοπό. Η Ελληνίδα πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, φοράει για 4η χρονιά το ροζ βραχιόλι της Estée Lauder, σήμα κατατεθέν της Εκστρατείας και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον σχεδιαστή του Pink Ribbon Bracelet, Δούκα Χατζηδούκα.

“Κάθε χρόνο, τα αποτελέσματα της καμπάνιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο συγκινητική που δεν θα μπορούσα να μη συμμετάσχω και φέτος. Όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνει το «Άλμα Ζωής», η καμπάνια έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό γυναικών να ασχοληθούν με την υγεία τους και να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να προστατεύσουν τον οργανισμό τους» λέει στο People η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως εξηγεί, “Μέσα από την εκστρατεία του ροζ βραχιολιού προσπαθούμε μαζί με το “Άλμα Ζωής” και την Estée Lauder να υπενθυμίζουμε στις γυναίκες 3 απλές συμβουλές που, όταν τηρούνται, σώζουν ζωές: μαστογραφία, κλινική εξέταση από ειδικό γιατρό και αυτοεξέταση”.

Όπως τονίζει, τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να κάνει κάθε χρόνο στα γενέθλιά της ένα πολύ σημαντικό δώρο στον εαυτό της. “Επιλέγω να κάνω τη μαστογραφία μου κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μου.

Είναι ένα δώρο που κάνω στον εαυτό μου. Και θα ήθελα κάθε γυναίκα να κάνει κάθε χρόνοτην ενδεδειγμένη προληπτική εξέταση μαστών με βάση την ηλικία της και να μην το αμελεί.

Οι ρυθμοί της εποχής μας είναι τόσο έντονοι, που πολλές φορές ξεχνιόμαστε ή το παραμελούμε.

Για αυτό, αν κάθε χρόνο ορίσουμε την ημέρα των γενεθλίων μας ως

αυτή που κάνουμε τον προληπτικό μας έλεγχο

ή κλείνουμε το ραντεβού με το γιατρό μας, μπορούμε να το πετύχουμε”, αναφέρει.

Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζει την Ελένη Μενεγάκη για καλό σκοπό
Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζει την Ελένη Μενεγάκη για καλό σκοπό
Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζει την Ελένη Μενεγάκη για καλό σκοπό

Πηγή: freegossip.gr