Μάθημα ανθρωπιάς από Γιάννη Πάριο : Δώρισε 2 κρεβάτια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μετάξά

Συγκίνηση προκαλεί η πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να δωρίσει τα έσοδα του νέου του διπλού δίσκου με τίτλο «Αχ αγάπη… Αχ έρωτα» με 20 μοναδικά τραγούδια,για την αγορά 2 κρεβατιών ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά.

Πρόκειται για μια συνέργεια του Γιάννη Πάριου, της MINOS – EMI, της EDEM και της Realnews για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. 

Η κίνηση αυτή του αγαπημένου τραγουδιστή ήταν ήδη γνωστή από το περασμένο Δεκέμβριο. Σήμερα, ωστόσο, ημέρα παραλαβής των κρεβατιών,βρέθηκε ο ίδιος στο Νοσοκομείο Μεταξά, συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. 

Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tlive.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που έχει τραγουδήσει όσο κανένας τον έρωτα, δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στα νοσοκομεία.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Νοσοκομείου, ενώ όπως τόνισε, “Η ευχή μου είναι να παραμείνουν άδεια αυτά τα κρεβάτια “.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή, η αδερφή του αγαπημένου ερμηνευτή, παλεύει κι εκείνη με τον καρκίνο. 

Πηγή: e-peiraias.gr