Διχασμένοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ για το μπάνερ του Μάρκους Ράσφορντ

Η ιδέα να τοποθετηθεί ένα μπάνερ στο Άνφιλντ για τον Μάρκους Ράσφορντ όσον αφορά την κοινωνική προσφορά του με το σύνθημα «Η πείνα δεν έχει χρώματα. Σε ευχαριστούμε Μάρκους» έχει διχάσει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, ενόψει του ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ.

Το θέμα ξεκίνησε στο twitter όπου ορισμένοι υποστηρικτές της Λίβερπουλ έριξαν την ιδέα για ένα μπάνερ μέσω του οποίου θα ευχαριστούσαν τον Μάρκους Ράσφορντ για την κοινωνική του προσφορά όσον αφορά το πρόγραμμα του για την εξασφάλιση γευμάτων για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με το σύνθημα «Η πείνα δεν έχει χρώματα. Σε ευχαριστούμε Μάρκους». 

Όμως δεν συμφωνούν όλοι με την συγκεκριμένη ιδέα, μιας και θεωρούν πως δεν ταιριάζει μία τέτοια κίνηση, την ώρα που προετοιμάζονται για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι στην 1η θέση, ενώ η Λίβερπουλ είναι στην 2η. Χαρακτηριστική η ατάκα ενός οπαδού της Λίβερπουλ που αναφέρει πως την ημέρα που θα δει ένα μπάνερ για παίκτη της Γιουνάιτεντ στον Άνφιλντ θα είναι και αυτή που θα σταματήσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο. 

Πηγή: sdna.gr