Εθελοντική αιμοδοσία από Σωματεία και Συνδικάτα της Θεσσαλονίκης

Εθελοντική αιμοδοσία από Σωματεία και Συνδικάτα της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται το Σάββατο 16 Γενάρη, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στο χώρο της ΔΕΘ, καθώς στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας η ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ιδιαίτερα λόγω και των ελλείψεων σε χώρους και εξοπλισμό, αλλά κύρια λόγω της μετατροπής πολλών νοσοκομείων σε «μίας νόσου».

Ειδικότερα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία από όλους τους κλάδους, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Είναι το πρώτο μας βήμα, το οποίο θα φροντίσουμε να ενισχυθεί και να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά για την εξασφάλιση αίματος για τις ανάγκες του λαού της Θεσσαλονίκης.

Ενάντια στη λογική της ατομικής ευθύνης εμείς προτάσσουμε τη συλλογική αλληλεγγύη, την οργανωμένη μας δράση για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού.

Τηλ. επικοινωνίας: 6987697179, 6987756750».

Πηγή: 902.gr