Πόρος: Προσφορά αγάπης στην Ενορία Αγίου Γεωργίου

Αντιπροσωπεία του Πόρου παρέδωσε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του λαδιού

Πρόσφατα ο Πόρος προχώρησε σε τυποποίηση λαδιού με το έμβλημα της ομάδας, δίνοντας την υπόσχεση ότι μέσα από την ενέργεια θα στηρίξει την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η υπόσχεση του συλλόγου χθες έγινε πράξη, προσφέροντας αγάπη και όλες τις πωλήσεις από το λάδι στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου ο Πόρος.

Αντιπροσωπεία της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και συνοδευόμενος από τα μέλη της διοίκησης Αλέξανδρο Φουκαράκη, Ζαχαρία Πανταλό και τον φροντιστή Σωτήρη Δημητρόπουλο παρέδωσε την Παρασκευή το πρωί τα έσοδα για το συσσίτιο στους ιερείς της Ενορίας.

Ο πάτερ Μιχάλης και ο πάτερ Αντώνης ευχαρίστησαν τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τη διοίκηση του Πόρου για την πρωτοβουλία ανθρωπιάς που πήραν και διεκπεραίωσαν με τον πατέρα Αντώνη να κάνει λόγο για τους… μάγους με τα δώρα από τον Πόρο! 

Ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για τη νέα κίνηση αγάπης και τη συνεχή στήριξη προς την Ενορία του Αγίου Γεωργίου και ευχόμενος στον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη, στη διοίκηση και στα μέλη του Πόρου υγεία, δύναμη και χαρές το 2021.

Στη συνδρομή των “μπλε” σε δύσκολες εποχές για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στάθηκε ο πατήρ Μιχάλης, λίγα λεπτά μετά την παράδοση των εσόδων από τις πωλήσεις του λαδιού Πόρος από τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. “Χαιρόμαστε που ιδιαίτερα η ομάδα του Πόρου στηρίζει το συσσίτιο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου”, επισήμανε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του συσσιτίου στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου.

Από την πλευρά του το μέλος της διοίκησης Αλέξανδρος Φουκαράκης αναφέρθηκε στην έντονη κοινωνική δραστηριότητα των “μπλε”. “Λειτουργεί και σαν Πολιτιστικός σύλλογος ο Πόρος”, το μήνυμά του.Δείτε την κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης των “μπλε” 

Πηγή: neakriti.gr