Εθελοντές και χορηγούς ευχαρίστησε η δήμαρχος

Όπως επεσήμανε η Δήμαρχος η πρωτοβουλία του Δήμου και η στήριξη εκ μέρους των ιδιωτών βοήθησαν και υποστήριξαν το έργο της δημοτικής αρχής η οποία αυτές τις γιορτές λειτούργησε μέσα σε ένα εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τους εθελοντές που προσέφεραν απλόχερα το χαμόγελο και το χρόνο τους και τους χορηγούς που πρόσφεραν προϊόντα κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων. Η Μερόπη Υδραίου συνάντησε εθελοντές και χορηγούς στο ιστορικό Δημαρχείο όπου τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Μαζί με την αντιδήμαρχο Χρυσούλα Τόμπρου τους ευχαρίστησαν θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη και την ευγενική τους χορηγία και προσφορά. Όπως επεσήμανε η Δήμαρχος η πρωτοβουλία του Δήμου και η στήριξη εκ μέρους των ιδιωτών βοήθησαν και υποστήριξαν το έργο της δημοτικής αρχής η οποία αυτές τις γιορτές λειτούργησε μέσα σε ένα εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον.

Με τη βοήθεια αυτή, έγινε δυνατή η δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη μας, και δόθηκε η ευκαιρία κυρίως στα παιδιά να βιώσουν τη μαγεία και τη χαρά των Χριστουγέννων. 
  Η Μ. Υδραίου δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη αναφέροντας ότι με τη συλλογική αυτή προσπάθεια ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Τόνισε τέλος ότι αυτή η υποστήριξη αποτελεί για την ίδια και τους συνεργάτες της κινητήρια δύναμη ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την πρόοδο του τόπου μας. 

Πηγή: enimerosi.com