Έκφραση Ευχαριστιών από την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Οι γιορτές πέρασαν. Καταστάσεις πρωτόγνωρες σε αχαρτογράφητα νερά…
Η Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου όμως, και φέτος, στόλισε τα Χριστούγεννα με όποιο τρόπο μπόρεσε. Έστω για μία μερική αναστροφή του κλίματος. Αυτό άλλωστε έκαναν και άλλες πόλεις της Ελλάδος αλλά και όλου του υπόλοιπου κόσμου. Γιορτή για την φωταγώγηση του χώρου της Αντιπεριφέρειας δεν πραγματοποιήθηκε.
Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Γεύσεων που πραγματοποιεί η Εθελοντική Ομάδα τα τελευταία χρόνια αναβλήθηκε για του χρόνου, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Παράλληλα, το κόψιμο της Χριστοπαραμονιάτικης πατροπαράδοτης κουλούρας δεν πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Αντιπεριφέρειας όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Η Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου λοιπόν, και φέτος, μετά από άδεια που πήρε από την Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου, στόλισε τον χώρο που στολίζει κάθε χρόνο με νέες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
Φέτος στολίστηκε και η σκάλα που οδηγεί στο 1ο Γυμνάσιο, στο τέρμα της οδού Μαντζάρου, στο κέντρο της πόλης μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές από τις περσινές Χριστουγεννιάτικες Χειροποίητες κατασκευές που είχαν τοποθετηθεί στην Αντιπεριφέρεια, δόθηκαν και στολίστηκε η κεντρική Πλατεία του Αγίου Κήρυκα σε συνενόηση με τον Πρόεδρο του χωριού αλλά και με Εθελοντές της Ομάδας μας που μένουν εκεί.
Επίσης ζητήθηκε η σχετική άδεια από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου για την τοποθέτηση, για πρώτη φορά, Φάτνης φυσικών διαστάσεων και αυτή τοποθετήθηκε πίσω ακριβώς από το Θεατράκι της Πλατείας Διον. Σολωμού.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ μετά το πέρας όλης αυτής της Χριστουγεννιάτικης σαιζόν αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλες τις αρχές για την άψογη συνεργασία. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν να στηθούν όλες αυτές οι κατασκευές.
Και του χρόνου να είμαστε καλύτερα! Καλή Χρονιά με υγεία!

Πηγή: imerazante.gr