«Συμμαχία κατά του Covid» η νέα καμπάνια του Alpha 98,9

Ο ραδιοφωνικός σταθμός alpha98,9 ξεκίνησε κοινωνική καμπάνια με τίτλο “Συμμαχία κατά του Covid”.

Κοινωνική καμπάνια με τίτλο «Συμμαχία κατά του Covid» ξεκίνησε ο ραδιοφωνικός σταθμός alpha98,9 ξεκίνησε κοινωνική καμπάνια με τίτλο “Συμμαχία κατά του Covid”.

 Τη καμπάνια διοργανώνουν η Ενωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχών Εμπόρων Ελλάδας και ο ALPHA 98,9.

Στόχος της καμπάνιας

Στόχος της νέας αυτής καμπάνιας είναι η συμμετοχή επιχειρήσεων και επαγγελματιών στη «Συμμαχία Κατά του Covid», κάνοντας εκπτώσεις και προσφορές σε ευάλωτες κατηγορίες συμπολιτών μας, οι οποίοι λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουν ακόμη μεγαλύτερες οικονομικες δυσκολιες. Οι κατηγορίες αυτές είναι: Άνεργοι, Εργαζόμενοι σε αναστολή εργασίας, Άτομα με Αναπηρία, Φοιτητές, Πολύτεκνοι.

Τρόποι προσέγγισης συμμετοχών

Για να συμμετάσχει κάποιος στην καμπάνια αρκεί να μπει στη σελίδα www.symmaxiakatatoucovid.gr , να κάνει εγγραφή της επιχείρησης του και να περιγράψει την προσφορά που κάνει στους οφελουμένους της καμπάνιας.

Τους προτρέπουμε λέγοντας ότι :

-n  η αλληλεγγύη είναι και αυτή ένα όπλο κατά της πανδημίας.

–  Αναγνωρίζουμε ότι κανένας δεν μπορεί να είναι και να νιώθει μονος του σε αυτή τη μάχη.

–  Με τη συμμετοχή τους,τοποθετούν την επιχείρηση και τις υπηρεσίες τους σε μια μεγάλη Συμμαχία – οποία περιλαμβάνει Εργαζόμενους (ΕΕΕΚΕ ΓΣΕΕ), Εργοδότες ( ΓΣΕΒΕΕ) και τον Alpha 98,9 ο οποίος είναι το Μέσο που θα επικοινωνήσει σε όλους το μήνυμα της  Αλληλεγγύης. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν στην πράξη την κοινωνική υπευθυνότητα τους και παράλληλα προσελκύουν πελάτες.

Ποια είναι τα οφέλη για τους Συμμετέχοντες:

–  Τα στοιχεία των Επαγγελματιών και των Επιχειρήσεων μένουν καταχωρημενα στην πλατφόρμα www.symmaxiakatatoucovid.gr  ώστε να μπορεί να τα δει ο κάθε ενδιαφερόμενος

–  Ο Alpha 98,9 επικοινωνεί μαζί τους και ηχογραφεί διαφημιστικό σποτ το οποίο θα είναι ξεχωριστό και πανομοιότυπο για κάθε επιχείρηση. Το σποτ αυτό προβάλλεται σε τακτά διαστήματα στον αέρα.

–  Η ΕΕΚΕ και η ΓΣΕΒΕΕ αποστέλλουν έντυπο υλικό (αφίσα) με την οποία η κάθε επιχείρηση σημαινεται στην είσοσό της ως μέλος της «Συμμαχίας κατά του Covid»

Τέλος προτρέπουμε τους οφελούμενους του προγράμματος να επισκέπτονται το www.symmaxiakatatoucovid.gr και να μένουν συντονισμένοι στη συχνότητα του Alpha 98,9 ώστε να ενημερώνονται για τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες που μπορούν να βρουν σε προσφορά και να οφελούνται από αυτές.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας για όσους Επιχειρηματίες ή Επαγγελματίες έχουν ερωτήματα:

ΕΕΚΕ: 210-8817730

ΓΣΕΒΕΕ : 210-3816600

Πηγή: newpost.gr