Γεύματα Αγάπης στην Κω

Έχοντας ως κύριο στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Κω) σε συνεργασία με τους συλλόγους “Γονείς στην Κω Μοιράζονται”,” Γυναίκες χωρίς Σύνορα”, “Σύλλογος Νεφροπαθών Κω” προχώρησαν στη δημιουργία γευμάτων αγάπης κατά τη διάρκεια των εορτών 15/12/2020 έως 08/01/2021.

Με τη βοήθεια των διακεκριμένων Σεφ Δημήτρη Κουλλιά και Γιώργο Κούτλα, τις μαγείρισσες Βασιλεία Χουρδά και Αρετή Χουρδά καθώς και ομάδα 30 εθελοντών , δημιουργήθηκαν αφιλοκερδώς συνολικά 1500 πλήρεις μερίδες φαγητού οι οποίες συμπεριλάμβαναν σαλάτα, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο ή φρούτο και διανεμήθηκαν πόρτα πόρτα σε 65 οικογένειες από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω.

Την δράση στήριξαν πολλές επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες της νήσου Κω τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν δίχως την σημαντική προσφορά της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Κα Σβύνου Κωνσταντίνας, η οποία διέθεσε την κουζίνα του ξενοδοχείου Μαριτίνα.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω δράσης η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω διένειμε δωροεπιταγές συνολικής αξίας 12.000 ευρώ, προσφορά των ξενοδόχων της Κω για την υποστήριξη οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες.

Στην παραπάνω δράση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με τον Covid19.

Εκ του Δ.Σ. της Ομάδας Διάσωσης Κω

Πηγή: vimatisko.gr