Ερυθρός Σταυρός Λήμνου: Για τα γεύματα αγάπης και προσφοράς

Οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνέχισαν να μοιράζουν πακέτα ζεστού φαγητού σε μοναχικούς ανθρώπους και οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και αυτό το Σάββατο, γιορτή των τριών Ιεραρχών.

Η δράση και αυτή την φορά, 5η κατά σειρά, ήταν προσφορά της οικογένειας του Παλαιολόγου Τριανταφύλλου, του εστιατορίου «ΜΑΝΤΕΛΑ» που μαγείρεψε τα φαγητά και ετοίμασε τα πακέτα με την ευγενική χορηγία αναλώσιμων υλικών, οικογένειας του νησιού μας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. Συγκινητική η συμμετοχή νέων εθελοντών στο μαγείρεμα και ετοιμασία των γευμάτων, όπως και η συμμετοχή των Προέδρων των τοπικών Κοινοτήτων που φρόντισαν τα πακέτα να φτάσουν στα χέρια συμπολιτών μας που τα είχαν ανάγκη.

Κάθε παρόμοια προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, να βρει και άλλους μιμητές, να βρει και άλλους χορηγούς, να βρει και άλλους ενεργούς εθελοντές, για την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, οι οποίοι δεν είναι λίγοι και κάθε προβολή της, αυτό το σκοπό έχει, να ενημερώσει και να αφυπνίσει  την τοπική κοινωνία και μόνο, αλλά και να ευχαριστήσει κάθε συμμετέχοντα.

Πηγή: limnosreport.gr