Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης: Προσφορά σε τρόφιμα από την Ελληνοαγγλική Αγωγή

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσέφερε ο διευθυντής της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής, Χριστόδουλος Κακαδιάρης και μαθητές του σχολείου σε μια πράξη γενναιοδωρίας και αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα παραδόθηκαν όσπρια, ελαιόλαδο, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, κονσέρβες, ντοματοχυμοί, ρύζι και αλεύρι.Τα είδη παρέλαβε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης και η αρμόδια Αντιδημαρχος Δέσποινα Μεντεσίδου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαρίστησα θερμά τον κ. Κακαδιάρη για τη σταθερή προσφορά της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που με περίσσευμα ψυχής προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν τις κοινωνικές μας δημοτικές πολιτικές. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζομένους των κοινωνικών μας δομών για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Συνεχίζουμε ακόμη ισχυρότεροι με τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία».

Πηγή: xtypos.gr