Ξάνθη: Δημόσιο ευχαριστήριο δωρητών για τον Δεκεμβρίου του 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος του Γηροκομείου Ξάνθης “Ο Μέγας Βασίλειος”, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι του ιδρύματος, ευχαριστούν και δημοσίως, τους διάφορους συμπολίτες και φορείς της περιοχής, αλλά και όχι μόνο, οι οποίοι συνέδραμαν σε χρήματα, υλικά και υπηρεσίες και για το μήνα Δεκέμβριο του 2020.

«Σε μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2020 αντιμετωπίζουμε όπως μπορούμε τις διάφορες συνέπειες της πανδημίας. Με τη χειρονομία τους αυτή συνεχίζουν να συμπαραστέκονται στο έργο της διοίκησης, και να το διευκολύνουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΣ και σημειώνεται ότι η διοίκηση προσπαθεί συνεχώς εδώ και σχεδόν εννέα (9) έτη για την καλύτερη αξιοποίηση όλων αυτών των προσφορών με απόλυτη διαφάνεια και συχνή ενημέρωση.

«Είναι για μας πραγματικά ιδιαιτέρως σημαντικό ότι όλοι οι προαναφερόμενοι συνδράμουν με τον τρόπο τους και συνήθως από το υστέρημά τους, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για να επιβιώσει και να «σταθεί» το ίδρυμα και να είναι ακόμη καλύτερη, ασφαλέστερη και αξιοπρεπέστατη η διαμονή των παππούδων και των γιαγιάδων μας στα στερνά τους χρόνια», επισημαίνει το ΔΣ.

Πηγή: ert.gr