ΓΡΙΖΑΝΟ: Εθελοντική προσφορά και ευαισθησία

Με επιτυχία η διοργάνωση εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε στο Γριζάνο με τη συμμετοχή δυο χωριών

Τη θετική ανταπόκριση των κατοίκων της κοινότητας Γριζάνου αλλά και του όμορου δημοτικού διαμερίσματος της Κρήνης συνάντησε το κάλεσμα της προέδρου κα Ευανθίας Κακαδιάρη για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» διοργανώθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο Γριζάνου με σκοπό την ενίσχυση των αυξημένων αναγκών σε αίμα της Τράπεζας Αίματος του χωριού που λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία προσήλθαν στο αγροτικό ιατρείο 30 άτομα, εθελοντές αιμοδότες του Γριζάνου καθώς επίσης και 6 άτομα από τον όμορο οικισμό της Κρήνης.

Η συμμετοχή χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική και θα συνεισφέρει στα μέγιστα για τις ανάγκες της ενίσχυσης της τράπεζας αλλά και των όλων εκείνων που χρίζουν μετάγγισης.

«Σάν πρόεδρος και διοργανωτής της εθελοντικής αιμοδοσίας Γριζανου θέλω να ευχαριστήσω από τά βάθη της ψυχής μου όλους όσους συμμετείχαν σήμερα στην εθελοντική αιμοδοσία του χωριού μας ! Να ευχαριστήσω και τον διευθυντή της επιχείρησης Υφαντής κ. Κώστα Κοκκινίδη για την άδεια που χορήγησε στους εργαζομένους να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και τόν πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κρήνης Σπύρο Μάγγο και τους συγχωριανούς του Δημήτρη Αργυρίου, Χαρίλαο Γεωργίου, Νικόλαο Γαλάνη και Άρη Αναγνώστου που ήρθαν μαζί του για να προσφέρουν και αυτοί αίμα για τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για όλα! Να πω ότι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ποτέ δεν είχαμε μαζέψει τόσες φιάλες…… Μπράβο σε όλους……. το αίμα σώζει ζωές πραγματικά!!!», σημείωσε η πρόεδρος του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη.

Η Τράπεζα Αίματος του Γριζάνου τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας και έχει βοηθήσει πολλούς κατοίκους του χωριού που χρειαζόταν μετάγγιση αίματος.

Πηγή: krinitrikalon.gr