Κομοτηνή: Γίνε Εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Έκκληση συμμετοχής στους κόλπους της μεγάλης οικογένειας απευθύνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το Παράρτημα της Κομοτηνής υποστηρίζοντας ότι ο Εθελοντισμός μπορεί να βελτιώσει την υγεία του εθελοντή ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση, ελαττώνοντας την πιθανότητα κατάθλιψης, μειώνοντας το άγχος και αυξάνοντας το αίσθημα της ευχαρίστησης και της χαράς.

«Τα προτερήματα του Εθελοντισμού είναι πολλά. Ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που διανύουμε, ο καθένας χρειάζεται μια ασχολία, ώστε να ενισχύσει τη σωματική και ψυχική του υγεία» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του Παραρτήματος.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έπειτα από την εκπαίδευση, που λαμβάνουν, συμμετέχουν σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: Αναζήτησης αγνοουμένων, Παροχής Πρώτων Βοηθειών σε υγειονομικές καλύψεις, Κατάσβεσης πυρκαγιών, Άντλησης υδάτων και Διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και άλλα πολλά.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, στο account μας στο Instagram (@komotiniredcross) ή κάλεσε στο 6981167434.
Κάνε αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.redcross.gr/default.asp?pid=132&la=1

Πηγή: ert.gr